Per veerboot

Vanaf achterzijde station Amsterdam Centraal de veerdienst 906 richting NDSM-werf nemen, de veerdienst is gratis. De pont gaat door de week ieder kwartier. Hij vertrekt uit de meest linkse van de vier ponthavens. De pont doet er 14 minuten over, daarna is het nog een kleine 15 minuten lopen.

Klik hier voor de ponttijden van de NDSM-werfveer >>

Als je aankomt: rechtdoor, dit is de Ms. van Riemsdijkweg, ga naar rechts nadat je het water aan je rechterhand heb gepasseerd, dit is de tt. Vasumweg. Loop deze uit tot de T-splitsing, steek dan de (Klaprozen)weg over – de brug aan je rechterkant houden. De brug is duidelijk herkenbaar: groot met slagbomen. Dan bevind je je op het Koppelingpad. Na ca 200 meter wordt het de Bongerdkade.

Met de pont gaan is het gemakkelijkst als je met het openbaar vervoer bent. Een andere mogelijkheid is om bus 35 te nemen. Dit is de bus naar Molenwijk en deze bevindt zich aan de achterzijde van het CS.

Klik hier voor de vertrektijden gvb >>

Per Auto

Parkeren is gratis.

Vanaf de A2 (Utrecht); Bij de A10 (Ring rond Amsterdam) de Ringweg Oost/Zaanstad volgen. Neem de afslag S118 Oostzanerwerf/Tuindorp Oostzaan. Borden Oostzanerwerf/Tuindorp Oostzaan volgen. Zie verder *

Vanaf de A4 (Den Haag); Bij de A10 (Ring rond Amsterdam) Ring West/Zaanstad volgen. Na de Coentunnel de A10 volgen richting Amersfoort/Volendam. Neem de afslag Oostzanerwerf/Tuindorp Oostzaan S118. Dit is de eerste afslag  direct na de Coentunnel. Borden Oostzanerwerf/Tuindorp Oostzaan volgen. Zie verder*

Vanaf de A1 (Amersfoort); Bij de A10 (Ring rond Amsterdam) Ring Noord volgen. Neem de afslag S118 Oostzanerwerf/Tuindorp Oostzaan. Borden Oostzanerwerf/Tuindorp Oostzaan volgen. Zie verder *

* Je komt nu op een brede weg met gescheiden rijbanen. Na de bocht, aan de rechterhand, is een BP-station. Vervolg deze weg, 1e rotonde rechtdoor,  2e rotonde rechtdoor. Nu bij de 2e stoplichten links, na 50 meter T-splitsing rechts, na 50 meter met de bocht mee naar links. Je zit nu op het Koppelingpad, deze straat loopt vanzelf over in de Bongerdkade en zo kom je bij nummer 28.

Via de IJ-tunnel (S116) kan ook. De S117 is niet aan te raden. Mensen gaan meestal nogal dwalen als ze daar afslaan. Wat de navigator je verder ook vertelt 😉

Per fiets

Klik hier voor de ponttijden van de NDSM-werfveer >>

Achter het Centraal Station vertrekt de pont regelamtig naar het NDSM-terrein. Hij vertrekt uit de meest linkse van de vier ponthavens. De pont doet er 14 minuten over, daarna is het nog 5 minuten fietsen:

Fiets vanaf de pont 200 meter rechtdoor tot de T-splitsing met de Klaprozenweg, dit is een brede weg met vrijliggende fietspaden.

Ga hier rechtsaf de Klaprozenweg op. Volg de weg ca 150 meter, sla vlak voor de brug linksaf het fietspad op. De brug is duidelijk herkenbaar: groot met slagbomen. Je zit nu op het Koppelingpad, deze straat loopt vanzelf over in de Bongerdkade en nog een paar keer trappen en dan ben je bij nummer 28.